ALPINPOOLEN AB  |  EN KOMPETENT SAMARBETSPARTNER I FJÄLLVÄRLDEN  |  ALPINPOOLEN AB
- ALPINPOOLEN AB -
ETT FÖRETAG ASSOCIERAT TILL

Våra produkter

Alpinpoolen AB har fått förtroendet att sälja ett antal företags olika produkter här i Skandinavien.

Ett närmare samarbete har inletts med SunKid / Chairkid för att kunna leverera ett transportband av högsta kvalitet. Alpinpoolen AB har också direktkontakt med tillverkaren och kan garantera högsta servicegrad och anträffbarhet om ett problem skulle uppstå.

Likaså har ett närmare samarbete inletts med de två största tillverkarna av liftväxellådor i Europa - Kissling och Eisenbeiss. Alpinpoolen AB har tack vare goda språkkunskaper och en mycket sparsamt utbyggd administrativ sida, möjligheten att hålla låga priser och hög servicegrad.

Alpinpoolen AB inledde under 2008 ytterligare ett nära samarbete med firman Sitour / Feratel i Österrike - ett mångsidigt företag som levererar skylt- och hänvisningssystem till skidområden samt är ansvariga för den TV-kanal i den tyskspråkiga världen som sänder det så kallade PANORAMA-Wetter - en liten reklamsnutt från varje anslutet skidområde med aktuella väder- och snöförhållanden. Dessa företags produkter hittar ni under www.sitour.at eller www.feratel.at

Alpinpoolen säljer inte bara nya produkter, utan har tack vare mycket goda kontakter runt om i alperna även tillgång till förmedling av begagnade skidliftar, pistmaskiner och övrigt skidanläggningsrelaterat material.

ALPINPOOLEN AB  *  ASKARTORP GÅRD  *  646 94 BJÖRNLUNDA  *  +46 70-684 85 47